Τελευταίος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών έφτασε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετάσχει στο debate ενόψει και των εκλογών.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών στους δημοσιογράφους, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω ανέφερε: «Ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και είναι κρίμα που δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια debate. Γίνεται σήμερα μετά από το 2015 για πρώτη φορά. Είναι κρίμα που δεν γίνεται με μεγαλύτερη άνεση διαλόγου, είναι πολύ αυστηροί οι όροι που αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή, ελπίζω ο ελληνικός λαός, έστω και έτσι, με παράλληλες δηλώσεις να βγάλει συμπεράσματα».

- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.