Μενού
efi-axtsioglou
Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η βουλεύτρια Επικρατείας και υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα της Πέμπτης (25/5). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Αχτσιόγλου είναι μία από τις 22 βουλεύτριες που εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός και που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, συγκεκριμένα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με 26.323 ψήφους.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο Personas του Reader είχε δηλώσει: «“Ο κόσμος βρίσκεται σε μια φάση αποπολιτικοποίησης και είναι και λογικό, είναι κουρασμένος. Έχει περάσει μια δεκαετή, άγρια κρίση. Ως έναν βαθμό τον δικαιολογώ, από έναν βαθμό και πέρα δεν τον δικαιολογώ, γιατί εμένα δεν μου αρέσει αυτή η θέαση των πολιτών ως κάποιων που πρέπει μονίμως να χαϊδεύεις. Οι πολίτες έχουν ευθύνες, πρέπει να βλέπουν, να κρίνουν, να αξιολογούν κι όχι μόνο να απαιτούν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του ανέλαβε την ευθύνη της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. «Όπως κάναμε πάντα, έτσι και τώρα δε θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα οδυνηρό σοκ. Και η ευθύνη είναι δική μας, πρωτίστως δική μου, δεν ισομοιράζεται», είπε.

Παράλληλα, συνέχισε: «Δεν κρύβομαι. Με ξέρετε. Ποτέ δεν κρύφτηκα, στη πολιτική μου διαδρομή. Στα δύσκολα ποτέ δεν το έβαλα στα πόδια. Ανέλαβα την ευθύνη. Και έδωσα τη μάχη. Έτσι θα κάνουμε και θα κάνω και τώρα».

Δείτε φωτογραφίες:

efi-axtsioglou2
Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
efi-axtsioglou3
Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
efi-axtsioglou4
Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi