Μενού
nefeli-megk
Νεφέλη Μεγκ | @nefelimeg
  • Α-
  • Α+

Με δυο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νεφέλη Μεγκ προσπαθεί να απαντήσει στο σάλο που προκλήθηκε μετά το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε για τον Αλέξη Τσίπρα στο podcast της με τίτλο «πρόεδρε, βάλε όπισθεν».

Η Νεφέλη Μεγκ, η οποία στην προεκλογική περίοδο είχε πάρει συνέντευξη για το κανάλι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε στο podcast της: «Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε - λέω εγώ τώρα - από τον Ευαγγελισμό για ράμματα». Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και η ίδια μετά από λίγες ώρες αναγκάστηκε σε αναδίπλωση τονίζοντας πως αυτά που είπε ήταν χιομοριστικά και παρερμηνεύτηκαν με δόλο από κάποιους.

«Φίλοι μου, επειδή έχω δει ότι υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο podcast, κάνω αυτό το story, για να πω τη σειρά των πραγμάτων. Ξεκινάει το podcast με το απόσπασμα από βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου ''πρόεδρε, έλα με φόρα'', μετά λέω εγώ ''πρόεδρε, πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς και πέσεις και στο τέλος της ανάλυσης, μετά από ενάμιση – δυο λεπτά, λέω ''Φήμες λένε, ότι ο πρόεδρος Τσίπρας κατέληξε στον Ευαγγελισμό για ράμματα''. Τώρα πώς κάποιοι πήραν αυτή τη δήλωση μεμονωμένη και την παρερμήνευσαν στο δικό τους το μυαλό ως κάτι άλλο, ε, δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το προβλέψω τι θέλουνε να πούνε με αυτό. Απλά εγώ κάνω αυτό το story για τυχόν παρανοήσεις» τόνισε αρχικά μέσω βίντεο.

nefeli
Το story της Νεφέλης Μεγκ | @nefelimeg

«Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπούκλα 99 είναι από πάντα μια σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή επικαιρότητας. Το επεισόδιο είναι ανεβασμένος εδώ και μέρες. Τώρα το ότι απομονώθηκε, για λόγους σκοπιμότητας, ένα απόσπασμα για να το πάνε σε ένα τέτοιο χυδαίο λέβελ, πραγματικά με ξεπερνάει. Και γα όσους δεν καταλαβαίνουν όποιος γκρεμοτσακίζεται πάει για ράμματα» ανέφερε η Νεφέλη Μεγκ στο δεύτερο διαδοχικό story που έκανε στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA