Μενού
antonis-samaras-harvard
Ο Αντώνης Σαμαράς βραβεύτηκε από το Χάρβαρντ | Facebook @Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras
  • Α-
  • Α+

Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη Βοστώνη και βραβεύτηκε με το βραβείο Alumni Achievement Award του Harvard Business School από το Χάρβαρντ και αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο πολίτη που τιμήθηκε με την εν λόγω ύψιστη τιμητική διάκριση. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, «αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη. Έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν», σημείωσε ο κοσμήτορας του Χάρβαρντ, Strikant Datar.

Το Χάρβαρντ επισημαίνει πως για «πάνω από 50 χρόνια το βραβείο Alumni Achievement Award έχει απονεμηθεί σε προσωπικότητες των οποίων το στρατηγικό όραμα καθοδηγεί την εργασία τους, η δημιουργικότητα και το πνεύμα καινοτομίας εμπνέουν όσους είναι δίπλα τους, ο χαρακτήρας και οι αξίες τους είναι υποδειγματικές και η ηγεσία τους είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA