Περιοδεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα πραγματοποίησε και μία επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά όπου και συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πήγε και στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή, Άλκη Καμπανού, όπου και άφησε ένα λουλούδι.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πού βρίσκεται η μάχη ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού
- Βρέθηκε ο σωσίας του Νότη Σφακιανάκη και είναι γυμναστής - «Οι μαθητές μου ζητούν να ανεβάσουμε βίντεο»
- Πετράλωνα: Εντοπίστηκαν όλοι οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.