Μενού
zoi-konstantopoulou
Ζωή Κωνσταντοπούλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ηχηρή αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια της Πλέυσης Ελευθερίας, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Η Όλγα Δάλλα που ήταν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στις 21 Μαΐου στον Β3 Νότιο Τομέα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα κατηγορώντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου πως «πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της» αναφορικά με τις λίστες στα νέα ψηφοδέλτια.

«Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ... Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί. Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα» έγραψε η κ. Δάλλα στον λογαριασμό της στο Facebook, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε απάντησε πως «Πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της» αλλά και ότι «Της έδωσα το χρόνο να διορθώσει την αδικία. Δεν το έκανε. Χθες βράδυ επικυρώθηκαν οι λίστες από το Άρειο Πάγο».

Σύμφωνα με τις λίστες που ενέκρινε ο Άρειος Πάγος στη συγκεκριμένη περιφέρεια έχει τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Ευθύμιος Μαυράκης, ο οποίος ήταν τελευταίow σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές. Η Όλγα Δάλλα (είχε συγκεντρώσει 6.168 ψήφους) τοποθετήθηκε στην τρίτη θέση.

ypopsifioi
Οι υποψήφιοι της Πλεύσης Ελευθερίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.