Μενού
tsipras - pride
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Athens Pride | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις εκδηλώσεις καθώς και στη πορεία υπερηφάνειας του Athens Pride 2023 βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας αγκάλιασε αρκετούς πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, όπου και ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα και οι selfie. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα για το Pride.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

«Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη.

Όμως μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας άνοιξε ο δρόμος για αληθινές τομές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στους διαχρονικούς αγώνες ενάντια σε κάθε αδικία στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις αυτές και θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Τώρα τα θέλουμε «Όλα για όλ@», όπως λέει το σύνθημα με το οποίο συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή γιορτή. Θέλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- ισότητα στον γάμο, όπως και αναγνώριση όλων των οικογενειών. 

Γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους.
Γιατί η ζωή χωρά πολλά χρώματα.
Γιατί η Δίκαιη κοινωνία δε χωρά εξαιρέσεις. 
Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA