Μενού
konstantopoyloy
Ζωή Κωνσταντοπούλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τον νόμο περί άρσης εμποδίων στην ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή, μίλησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα, από το περιστύλιο του Κοινοβουλίου είπε στους δημοσιογράφους ότι το κόμμα της θα υπερψηφίσει τη συγκεκριμένη διάταξη. Δήλωσε, μάλιστα, πως πρόκειται για μία νίκη της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως άλλωστε επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου το θέμα του αποκλεισμού των Ελλήνων του εξωτερικού, ενέταξε στις παρατηρήσεις της κατά την συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων ενώ ήταν και το κεντρικό θέμα της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Αλέξανδρου Καζαμία.

«Η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πίεση που ασκήσαμε ήταν αυτό το ένα άρθρο. Αν υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, εμείς προκαταβολικά δηλώνουμε ότι θα το ψηφίσουμε» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.