Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους δύο να συζητούν για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ και την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική κρίση και να μην απειληθεί η περιφερειακή σταθερότητα.
Νέες επαφές Μητσοτάκη για τη Μέση Ανατολή
Στο αυριανό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει ακόμη μία επαφή για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις 18:30 σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο «Δημογραφικό 2023 - Ώρα για δράση», στο Athens Marriott Hotel.
Στις 16:30, ο [ρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.