Στο Τζάνειο Νοσοκομείο Αθήνας βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται το νοσηλευτικό ίδρυμα για να ενημερωθεί για δύο βασικά πράγματα.
Ειδικότερα, η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Τζάνειο γίνεται, αρχικά, για να ενημερωθεί σχετικά με τη μελέτη εφαρμογής και την υλοποίηση των εργασιών ανακατασκευής με στόχο την προσαρμογή του υφιστάμενου κτιρίου των ΤΕΠ στο πρότυπο Τ.Ε.Π.
Δεύτερο, ο πρωθυπουργός θα μάθει για την ανακαίνιση – ανακατασκευή χώρων υγιεινής (λουτρά - WC) και εκσυγχρονισμό Νοσηλευτικών Μονάδων των Νοσοκομείων Τζάνειο, Μεταξά, Αττικόν και Ψ.Ν.Α.
Ειδικά στο Τζάνειο για την ολοκλήρωση των εργασιών σε επιφάνεια 4.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου και που αφορούν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις για την ανακαίνιση - ανακατασκευή και, κυρίως, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Νοσηλευτικών Τμημάτων και των χώρων υγιεινής του Νοσοκομείου. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες, και έχουν παραδοθεί σε λειτουργία, ο 1ος, 3ος, 4ος, 5ος όροφος του Νοσοκομείου.
Συνοπτικά έγινε η πλήρης ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός οκτώ νοσηλευτικών μονάδων και πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία τριάντα δυο (32) νέων λουτρών, η πλήρης ανακατασκευή 18 συγκροτημάτων κοινόχρηστων WC και η ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των θαλάμων νοσηλείας, των γραφείων, των κοινόχρηστων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων οκτώ (8) Νοσηλευτικών Μονάδων των 1ου, 3ου, 4ου και 5ου ορόφων του Κεντρικού Κτιρίου.
- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.