Στα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ και τον 2ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρεί και ο ίδιος έναν πολύ μεγάλο φανατισμό για ένα απλό παιχνίδι, ακόμα και από ανθρώπους που γνωρίζει.
Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Είχαμε χθες ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ το οποίο εξελίχθηκε καλά σε ό,τι αφορά στην τάξη μέσα στο γήπεδο και την τελική εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε συμπεριφορές παραγόντων, οι οποίες είναι αξιόποινες και αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο. Και εγώ ερευνώ πάντα μέσα από την άσκηση των νομίμων καθηκόντων μου κατά πόσο οι Αρχές κάνουν καλά τη δουλειά τους».
Ερωτηθείς για το αν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα για τον 3ο τελικό της Τετάρτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως αρχικά «πρέπει να συνέλθουν τα δικαιοδοτικά όργανα του αθλητισμού, προκειμένου να αξιολογήσουν όλο αυτό που έγινε».
«Η αστυνομία πάλι θα κάνει τη δουλειά της, πάλι θα πάρει μέτρα [...] Θα ξαναδώ αν η αντίδραση των Αρχών στα χθεσινά γεγονότα ήταν η πρέπουσα», ανέφερε ακόμα.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.