Μενού
kasselakis-axtsioglou
Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης | Menelaos Myrillas / SOOC
  • Α-
  • Α+

«Όχι» σε ένα ενδεχόμενο debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε επί της ουσίας ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγη ώρα μετά από την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου για τηλεμαχία των δύο υποψηφίων προέδρων.

Παράλληλα, με μήνυμά του στα social media καλεί την συνυποψήφιά του, να πάνε σε κοινή περιοδεία ώστε να δείξουν στην κοινωνία πως είναι ενωμένοι. Μάλιστα χρησιμοποίησε μία έκφραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που είχε πει πως: «Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι».

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης λίγα λεπτά μετά από τη δήλωση στήριξης στο πρόσωπό του που έκανε ο Νίκος Παππάς.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.