Μενού
koutsoumpas
Δημήτρης Κουτσούμπας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κανένας εφησυχασμός δεν θα πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σύμφωνα με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έδωσε το παρών στην κοπή πίτας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν πρέπει να μετέχουν σε στρατιωτικές αποστολές που γίνονται εκτός της ελληνικής επικράτειας.

«Κανένας εφησυχασμός δεν χωράει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση. Είναι γνωστό από το παρελθόν ότι τις κουμπαριές και τις ζεϊμπεκιές τις διαδέχτηκε η ένταση και η σύγκρουση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κουτσούμπας: «Επικίνδυνες διευθετήσεις»

«Το ΚΚΕ χωρίς να μασάει τα λόγια του έχει προειδοποιήσει ότι προωθούνται επικίνδυνες διευθετήσεις στα ελληνοτουρκικά με νατοϊκή ομπρέλα στα πλαίσια του οδικού χάρτη που συμφώνησαν Μητσοτάκης και Ερντογάν στην σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο», υπογράμμισε επίσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA