Μενού
mitsotakis.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. | Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
  • Α-
  • Α+

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει τεκμηριωμένο αίτημα για την απόκτηση F35 και είναι σχετικά ώριμο για να υλοποιηθεί για να προχωρήσουμε με μία σημαντική αγορά για να ενισχυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το αίτημα είναι απολύτως ώριμο για να εγκριθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Για τα ελληνοτουρκικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε: «Ο πυρήνας της διαφοράς μας δεν είναι άλλος από την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. Προσεγγίζουμε τις συζητήσεις με την Τουρκία, έχοντας καλή διάθεση και ξεκάθαρες τις”κόκκινες γραμμές” που έχουμε θέσει. Το καλό κλίμα έχει δώσει θετικό αποτύπωμα».

Μητσοτάκης: «Θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ»

Για την επικείμενη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Θα βρεθώ στις ΗΠΑ σε δύο εβδομάδες από τώρα για ένα μεγάλο επενδυτικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη».

«Θα βρεθώ και στο Σικάγο για μία παρουσία στην ομογένεια, για να σας θυμίσω σε δύο εβδομάδες θα έχει ψηφιστεί σε λίγο καιρό το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA