Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λευτέρης Αυγενάκης να μην είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Συμπεριφορές του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" είναι η πρώτη και κυριότερη αντένδειξη για να είναι κάποιος μέλος μιας ΚΟ ή εκ νέου υποψήφιος. Δεν αφήσαμε κανένα μα κανένα περιθώριο», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης.
Επιπλέον, αναφορικά με τη χθεσινή διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «η ποινή που επεβλήθη ακαριαία στον κ. Αυγενάκη ήταν η μέγιστη δυνατή και συνεπάγεται αποχώρηση του και από το κορυφαίο όργανο του κόμματος, ήτοι την Πολιτική Επιτροπή».
Χαρακτήρισε, δε αυτονόητη την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του βουλευτή Ηρακλείου, αντίστοιχη, όπως είπε, με την τακτική που έχει ακολουθηθεί και σε άλλες περιπτώσεις επί ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ επιβεβαίωσε ότι το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον κ. Αυγενάκη όταν έγινε αντιληπτή η ανακοίνωση των εργαζομένων της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.