Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη διεξαγωγή του 41ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/11).
Σε story που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε ότι σκόπευε να τρέξει στα 5 χιλιόμετρα, αλλά ένας τραυματισμός στη μέση του χάλασε τα σχέδια.
«Εβδομήντα τρεις χιλιάδες αθλητές από 158 χώρες συμμετέχουν στο σαββατοκύριακο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είχα προγραμματίσει να τρέξω στα 5χλμ, αλλά δυστυχώς η αποκατάσταση από έναν τραυματισμό στη μέση δεν μου το επιτρέπει.
Αντ' αυτού είμαι στο γραφείο και δουλεύω αντί να προετοιμάζομαι για το πεντάρι.
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι σε όλες και σε όλους τους αθλητές να περάσετε πολύ καλά, να απολαύσετε τον ωραίο αθηναϊκό καιρό και να γιορτάσετε μαζί με τους συναθλητές σας αυτή τη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού», λέει κλείνοντας του ο πρωθυπουργός.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.