Μενού
Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή
Στιγμιότυπο από παρέμβαση της κα Μπακογιάννη στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε σήμερα το πρωί η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στην άνοδο των κομμάτων δεξιά της κυβέρνησης, όπως της Ελληνικής Λύσης.

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε έναν συσχετισμό με προηγούμενες εθνικές εκλογές, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Πάνος Καμμένος είχε πάρει 10%. «Πάντα υπάρχουν ψεκασμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν μιλάει ο Βελόπουλος για επιστολές του Ιησού Χριστού και κηραλοιφές, λυπάμαι αυτό δεν είναι πολιτική. Από τη μία θα κηρύξουμε πόλεμο στην Τουρκία, από την άλλη θα φέρουμε τον Ρώσο να κάνει κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μας σώσει, με συγχωρείτε αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» συνέχισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Το σχόλιό της για τις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ

Ερωτηθείσα μάλιστα γιατί η ίδια αποκλείει τη δεξιά στροφή της κυβέρνησης, έσπευσε να αναφερθεί στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ, την οποία «αν την πάρετε σήμερα και τη διαβάσετε 50 χρόνια μετά, θα δείτε ότι αποτελεί σύγχρονη διακήρυξη. Η ΝΔ έχει ταυτότητα και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα που δεν βρίσκεται ούτε προς τα δεξιά ούτε προς τα αριστερά, αλλά καλύπτει από την εκσυγχρονισμένη Αριστερά μέχρι τη μη φασιστοειδή Δεξιά. Όποτε κάναμε το λάθος να συμπτύξουμε αυτόν τον χώρο, φτάσαμε στο 18%».

Απαντώντας στις φήμες περί «αντάρτικου» 11 βουλευτών ως προς τα «κόκκινα δάνεια», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «αν η κανονική δημοκρατική λειτουργία ονομάζεται αντάρτικο, τότε έχουμε πρόβλημα. Οι βουλευτές έχουμε υποχρέωση να ασκούμε πίεση στην κυβέρνηση».

Τέλος, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε πως δεν έχει προτίμηση, ωστόσο «υπάρχει ένας υποψήφιος που αν εκλεγεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι»

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...