Μενού
Nikos Androulakis Lesvos
O Νίκος Ανδρουλάκης στη Λέσβο | Facebook/Νίκος Ανδρουλάκης
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Λέσβο, συνομίλησε με πολίτες και φίλους του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισε ότι «θα τα καταφέρουμε διασφαλίζοντας την ενότητα της παράταξης και έχοντας ως πυξίδα την πολιτική μας αυτονομία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «μόνο έτσι θα έχουμε τη δύναμη να συγκρουστούμε με όσα και όσους κρατάνε την πατρίδα μας πίσω».

Αναλυτικά η ανάρτηση Ανδρουλάκη στο facebook:

«Στις περασμένες βουλευτικές εκλογές κάναμε στη Λέσβο το πρώτο μεγάλο βήμα. Το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε δεύτερη πολιτική δύναμη πετυχαίνοντας αμφίπλευρες διευρύνσεις από τα κάτω προς τα πάνω, μέσα στην τοπική κοινωνία. Βαθιά πίστη των μελών και ψηφοφόρων της παράταξης, που είχα τη χαρά να συναντήσω στην Καλλονή, είναι ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές το χρώμα της Λέσβου στον εκλογικό χάρτη θα είναι πράσινο.

Θα τα καταφέρουμε διασφαλίζοντας την ενότητα της παράταξης και έχοντας ως πυξίδα την πολιτική μας αυτονομία. Μόνο έτσι θα έχουμε τη δύναμη να συγκρουστούμε με όσα και όσους κρατάνε την πατρίδα μας πίσω, μόνο έτσι θα γίνουμε ξανά η φωνή των μη προνομιούχων και της μεσαίας τάξης».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...