Μενού
romanos
Ο Νίκος Ρωμανός | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Ρωμανός, μέχρι πρότινος διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Ρωμανός ορίζεται νέος Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Ρωμανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.

Είναι κάτοχος Bachelor of Arts στην Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Essex και MBA από το Cardiff. Σήμερα διατηρεί συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος.
 
Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν σε καίριες θέσεις στο τμήμα του marketing παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 και οι Ασιατικοί Αγώνες Κατάρ 2006. Η επιστροφή του στην Ελλάδα άνοιξαν έναν νέο κύκλο επιχειρηματικότητας στο χώρο της εστίασης που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ανάμεσα στις δραστηριότητές του είναι και η ενασχόληση με τα social media σε πολιτικό επίπεδο και η αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά μέσα (Liberal, Protagon, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος κ.α.).

Μετά από τηλεφωνική επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντάχθηκε στην ομάδα του προέδρου της ΝΔ.  Από τον Μάιο του 2016 αποτελεί ενεργό μέλος του κόμματος ενώ λίγους μήνες αργότερα, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, με βασικό αντικείμενο τα social media. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.