Μενού
limouzina erdogan.jpg
Η λιμουζίνα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ποδόσφαιρο παρακολουθούσε μέσω τάμπλετ ή κινητού τηλεφώνου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που βρισκόταν στη λιμουζίνα του και κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Τουρκία.

Ο Alpha παρουσίασε πλάνο στο οποίο διακρίνεται ο Τούρκος πρόεδρος να βλέπει στιγμιότυπα ποδοσφαιρικού αγώνα, μέσα από το εντυπωσιακό του όχημα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψή του στην Ελλάδα.

«Ο Ερντογάν, πιθανότατα, επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει μετά τις πολύωρες σημερινές διαπραγματεύσεις», τονίστηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Ερντογάν βλέπει ποδόσφαιρο, φεύγοντας από την Αθήνα
Ο Ερντογάν βλέπει ποδόσφαιρο, φεύγοντας από την Αθήνα | Alpha / Glomex

 

Δείτε το βίντεο μετά το 00:50

Ερντογάν: Από το πρωί στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν αφίχθη στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (07/12) και συναντήθηκε αρχικά με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι διεργασίες για το 5ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, ο Ερντογάν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος του με προορισμό την Άγκυρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA