Μενού
Παύλος Μαρινάκης
Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου, κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Ελλάδας, στάθηκε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Μαρινάκης διευκρίνισε πως «δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κεκλεισμένων των θυρών», θέτοντας παράλληλα ως αντίστροφο παράδειγμα τον τελικό του Europa Conference League.

«Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών» είπε ο Παύλος Μαρινάκης, συμπληρώνοντας:  «Αυτή δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης».

Ο Παύλος Μαρινάκης
Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Παύλος Μαρινάκης: Τι είπε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

«Η ελληνική πολιτεία, δια των αρμόδιων αρχών, εν προκειμένω της ΕΛΑΣ, δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, είναι απόφαση όμως της ΕΠΟ, ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση και η απόφαση» υπογράμμισε, επίσης.

«Στην ίδια χώρα διοργανώνεται ένα ευρωπαϊκός τελικός του Conference League με τη συμμετοχή μιας ελληνικής ομάδας και είναι μια αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Superleague που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας. Είναι κρίμα πραγματικά και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA