Μενού
Παναθηναϊκός - Άρης
Στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στις 25 Μαΐου, στις 20:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός με τον Άρη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) είχε καταλήξει σε τρία σενάρια σε ό,τι αφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και αφορούσαν τις ημερομηνίες 22, 23 και 25 Μαΐου.

Ωστόσο, τοπ πρώτο αποκλείστηκε κυρίως λόγω του τελικού του Europa League που είναι προγραμματισμένος την ίδια μέρα ενώ και η τρίτη ημερομηνία είχε μία αντίστοιχη παράμετρο, αφού τότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League Γυναικών.

Η ΕΠΟ, εν τέλει, κατέληξε στο τρίτο σενάριο, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένοι κι άλλοι τελικοί ποδοσφαίρου, όπως αυτός της Αγγλίας.

Παράλληλα, αυτό σήμαινε πως προέκυπτε και λόγος χρήσης της ημερομηνίας της 23ης του Μαΐου, που ουσιαστικά ήταν η εφεδρική σε περίπτωση που δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τις άλλες δύο ενώ αντίθετη σ' αυτή την επιλογή ήταν και η Cosmote TV, που δεν ήθελε με τίποτα να διεξαχθεί ο αγώνας καθημερινή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA