Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Λουκάς Ανανίκας, καθηγητής Γεωπονίας του ΑΠΘ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επί σειρά ετών.
Γεννημένος το 1939 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας ο Λουκάς Ανανίκας σπούδασε Γεωπονία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Επίσης, ήταν ενεργός στην πολιτική με το κόμμα της ΝΔ και είχε διατελέσει γενικός γραμματέας του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη (040/9) στις 13:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του, σε ανάρτησή της στο Facebook:
Μπαμπακα μας,
πάντα με χαμόγελο και καλή καρδιά, το στήριγμά μας, η δύναμή μας. Με ήθος και αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους. Εργατικός, αεικίνητος.
Έφυγες όρθιος κόβοντας φρούτα από τα δέντρα που φρόντιζες, για να τα προσφέρεις με αγάπη στα εγγόνια σου και σε όλη τη γειτονιά. Η μαμά σε φώναξε το παλικάρι μου.
Έτσι είναι.
Σε αγαπάμε. Θα μας λείψεις αφόρητα.
Γιάννης, Σάντρα
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.