Την Τρίτη στις 18:00 αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ για το θέμα της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχουν κληθεί όλα τα μέλη της επιτροπής, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι κάποια βρίσκονταν σε αποστολή στο εξωτερικό.
Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Διάρρηξη στο σπίτι του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά - Δίπλα από του πρώην πρωθυπουργού
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.