Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά «κάτω από τη μύτη» της αστυνομίας, το περασμένο Σάββατο (09/11) στην Κηφισιά, όπως αποκάλυψε το MEGA.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι διαρρήκτες παραβίασαν παράθυρο από την πίσω πλευρά του σπιτιού και έφυγαν ανενόχλητοι με χρήματα και κοσμήματα, αξίας 100.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι όπου έγινε η διάρρηξη είναι δίπλα από εκείνο του πρώην πρωθυπουργού, το οποίο φυλάσσεται από αστυνομικούς.
Ωστόσο δεν αντιλήφθηκαν την διάρρηξη ενώ οι Αρχές εξετάζουν κάμερες σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.