«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κ. Οικονόμου θα είχε ήδη παραιτηθεί» αναφέρει σε μία σκληρή ανακοίνωσή του κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές δηλώσεις του υπουργού αναφέρει: «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου δε βρήκε καμία δική του πολιτική ευθύνη για το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ., που είχε ως αποτέλεσμα την άγρια δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ίσως δεν πρόλαβε να ενημερωθεί ότι ο ίδιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία προηγουμένως είχε καταλογίσει ''τραγική αποτυχία''.
Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ο κ. Οικονόμου θα αποτελούσε ήδη παρελθόν. Είναι προφανές, όμως, ότι έχει την στήριξη του κ. Μητσοτάκη για να παραμένει στη θέση του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα». Κλείνοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει: «Δίπλα στην αδιαφορία, την αδράνεια και την ασύλληπτη ανικανότητα, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε την ανευθυνότητα, που επιτείνει την ανασφάλεια των πολιτών μετά τα όσα σοκαριστικά συνέβησαν χθες».
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.