Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν από τα λίγα γενέθλια… 40χρονων που έβλεπες τόσα πολλά παιδιά, τόσο νέο κόσμο, αλλά και μεγάλους να διασκεδάζουν όλοι μαζί σαν μια παρέα! Το ΟΑΚΑ γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής τα 40 χρόνια Ιστορίας του και ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε με μοναδική μαεστρία να «παντρέψει» το… χάσμα των γενεών και να σηκώσει στο πόδι το ΟΑΚΑ! Η ενέργεια και η ζωντάνια που έβγαλαν 40.000 (ενδεχομένως και πολλοί παραπάνω) κόσμος στην αρένα και στις εξέδρες ήταν τέτοια που ο Ελληνας καλλιτέχνης σε κάποιες στιγμές της βραδιάς, κρατούσε με τα δύο του χέρια το πρόσωπό του μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που γινόταν από το κοινό, άλλες φορές έκανε το σταυρό του, κοίταζε τον ουρανό και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του φτάνοντας μέχρι και να κλάψει με όσα αντίκριζε.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκαλυπτική εμφάνιση για το Halloween - Η άλλη οπτική του Jigsaw

https://streamable.com/n887w7

Ο κόσμος αποθέωνε τον Αργυρό σε κάθε του τραγούδι, εκείνος ανταπέδιδε τη θετική ενέργεια βγάζοντας τον καλύτερό του εαυτό, αφού τραγούδησε, χόρεψε ζεϊμπέκικο, έπαιξε πιάνο μπροστά στη σκηνή και… έπαιξε με το κοινό με μια τυχερή φαν να αποσπά και το κοπλιμέντο του: «Εχεις καταπληκτικό χαμόγελο, το ξέρεις;»!

Και η αλήθεια είναι ότι τα χαμόγελα περίσσευαν χθες στο ΟΑΚΑ και ήταν τόσο λαμπερά που μαζί με τα φωτορυθμικά έκαναν τον βραδινό ουρανό του Αμαρουσίου… μέρα.

https://streamable.com/bhph97

Κάπου εκεί πρέπει να… ζήλεψε μέχρι και ο απόλυτος σταρ της ραπ 50 CENT που μαζί με το επιτελείο του, έδειχναν λίγο αμήχανοι στις πρώτες τους στιγμές στη σκηνή, αφού ίσως και εκείνοι δεν περίμεναν ένα στάδιο να τραγουδάει και να χορεύει σαν μία παρέα!

Ο Αμερικανός κορυφαίος τραγουδιστής του είδους, ενσωματώθηκε γρήγορα στο παρεΐστικο κλίμα του ΟΑΚΑ και έγινε κι αυτός ένα με τον κόσμο ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του! Και κάπου εκεί προσπαθούσε κανείς να εξηγήσει πώς γίνεται ένα στάδιο να χορεύει και να τραγουδάει τη μία στιγμή ελληνικά ποπ και ελαφρολαΐκά και την επόμενη να λικνίζεται σε ρυθμούς RnB και οι εξέδρες να παίρνουν φωτιά με το σόου των χορευτριών του 50 CENT ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

https://streamable.com/o27ufi

Η απάντηση είναι μία και λέγεται… μαγεία. Αλλωστε ο σταρ της ραπ δεν έκρυψε ότι «μετά από αυτό που βλέπω εδώ σήμερα δεν σας χαιρετώ! Ανανεώνω το ραντεβού μας για την επόμενη φορά. Γιατί σίγουρα θα υπάρξει επόμενη συναυλία στην Ελλάδα». Από τις πιο όμορφες στιγμές στο σοου του 50CENT ήταν και το τραγούδι «Gangsta’s Paradise» αφιερωμένο στον Coolio που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή «πάμε Αθήνα, αυτό είναι για τον αδερφό μας τον Coolio» ήταν το μήνυμα.

https://streamable.com/2sckmw

Το «πάντρεμα» που πέτυχαν στη σκηνή αρχικά οι KINGS με τον FY και στη συνέχεια η Ζοζεφίν ήταν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθούσε. Και φυσικά στο τέλος της βραδιάς κυριάρχησαν οι δύο Ελληνες τράπερ, αρχικά ο Rack που τραγούδησε τις επιτυχίες του μαζί με τον Αργυρό και μάλιστα αποκάλυψε ότι έρχεται και νέο τραγούδι – συνεργασία, ενώ η αυλαία έπεσε με τον μοναδικό Light! Αν και αργά, όσο εκείνος ήταν στη σκηνή, παρέσυρε ακόμη και τους μεγάλους να μείνουν και να τον απολαύσουν. Ο Light έβαλε τον καλύτερο επίλογο στη συναυλία και ήταν σαν το κερασάκι στην τούρτα των γενεθλίων του ΟΑΚΑ με όλο τον νεαρό κόσμο να κατεβαίνει από τις εξέδρες στην αρένα και ξαφνικά το σόου να ζωντανεύει ξανά. Αυτό ήταν, γύρω στα μεσάνυχτα, τα «κεράκια έσβησαν» και τα φώτα άναψαν: Η ευχή μία: Χρόνια πολλά ΟΑΚΑ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA