Μενού
Η Χάρις Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου | ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ / NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Έντεχνο και ραπ μπορεί να ακούγονται και να είναι πολύ διαφορετικά είδη μουσικής, αυτό όμως δεν φαίνεται πως θα εμποδίσει τη Χαρούλα Αλεξίου και τον ΛΕΞ να τα «παντρέψουν» αρμονικά, συνεργαζόμενοι σε τραγούδι.

Ειδικότερα, η Χάρις Αλεξίου, ανακοινώνοντας στο Instagram ότι αύριο, Τετάρτη (22/11) θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος «Reworks», έκανε την έκπληξη στο τραγούδι «Φύγε» όπου θα συμμετάσχει ο ΛΕΞ.

Σε ό,τι αφορά τον νέο της δίσκο, πρόκειται για 10 τραγούδια, τα οποία είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, καθώς τα είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η δημοφιλής τραγουδίστρια. Αυτήν τη φορά, όμως, θα αλλάξει τον ρυθμό, ενώ οι καλλιτέχνες που θα «δανείσουν» τη φωνή ή τις ρίμες τους αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

Η συνεργασία που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη και ανυπομονησία είναι αυτή με τον ΛΕΞ, όπου θα ερμηνεύσουν το «Φύγε», κάνοντας όλους τους φίλους της ραπ μουσικής να περιμένουν πώς και πώς να βγει ο δίσκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA