Μενού
rammstein
Rammstein | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Οι Rammstein ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους και συμπεριέλαβαν στους σταθμούς και την Ελλάδα. 13 χρόνια μετά το Terra Vibe, το συγκρότημα επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία. 

Το γερμανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Αθήνα στις 30 Μαΐου 2024, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας. Εικάζεται πως η καθυστέρηση οφείλεται στα προβλήματα στατικότητας που διαπιστώθηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα, με αποτέλεσμα η επιλογή του ΟΑΚΑ να είναι στον «αέρα». 

Rammstein: Τι ισχύει με τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Αθήνα 

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πως η διάθεση των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Αθήνα θα ξεκινούσε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 για τα μέλη του fan club και στις 18 Οκτωβρίου για το κοινό. Ωστόσο, τα μέλη του fan club διαπίστωσαν πως δεν είχαν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στις 16 του μηνός. 

rammstein

Εισιτήρια για τη συναυλία των Rammstein δεν μπορούν ακόμη να αγοραστούν, καθώς φαίνεται πως δεν έχει οριστικοποιηθεί ο χώρος διεξαγωγής της. Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό, η διάθεση των εισιτηρίων στην Ελλάδα θα ξεκινήσει για τα μέλη του fan club στις 7 Νοεμβρίου και για το κοινό στις 9 Νοεμβρίου 2023. 

rammstein
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA