Μενού
rammstein
Till Lindemann | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη συναυλιακή βόμβα για το ελληνικό κοινό το 2024, καθώς οι Rammstein ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους για το 2024 και η Αθήνα βρίσκεται στο καλεντάρι!

Οι Γερμανοί πρωτεργάτες του industrial metal βγαίνουν σε νέα περιοδεία το 2024 στην Ευρώπη και θα περάσουν και από τα μέρη μας στις 30 Μαΐου 2024!

Ο Τιλ Λέντεμαν και η παρέα του θα βρεθούν στη χώρα μας, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί πού θα γίνει η συναυλία, προφανώς λόγω του θέματος στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλες τις υπόλοιπες στάσεις της περιοδείας τους έχουν ανακοινωθεί τα γήπεδα που θα γίνουν οι συναυλίες, εκτός από την Ελλάδα!

Αν το ΟΑΚΑ είναι διαθέσιμο εκείνη την ημερομηνία (θυμίζουμε πως λίγες ημέρες αργότερα, στις 8-9/6 είναι προγραμματισμένες και οι συναυλίες των Coldplay), τότε θα γίνει εκεί, αν όχι, θα μεταφερθεί κάπου αλλού.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου 2024!

 

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 16/10 για όσους έχουν κάνει register στην ιστοσελίδα της μπάντας, ενώ στο γενικό κοινό θα είναι διαθέσιμα στις 18/10!

Αναλυτικά οι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rammstein το 2024:

Rammstein
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA