Το «παρών» έδωσαν πολλοί ηθοποιοί στο απεργιακό συλλαλητήριο για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (8/3) το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και ήταν μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στη χώρα με τη συμμετοχή περίπου 50.000 ατόμων.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ήταν οι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αργύρης Πανταζάρας, Υρώ Λούπη, Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Κωστής Σαββιδάκης, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννης, Στάνκογλου, Ορέστης Χαλκιάς, Δανάη Μιχαλάκη, Σίσσυ Τουμάση, αλλά και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.









- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.