Μενού
Ο Μανώλης Γεωργιάδης
Ο Μανώλης Γεωργιάδης | Facebook - @Μανώλης Γεωργιάδης
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του θεάτρου η είδηση ότι ο Μανώλης Γεωργιάδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια παράστασης με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Αντώνης Καλομοιράκης, σκηνοθέτης της παράστασης στο θέατρο «Νους», περιέγραψε τη στιγμή του θανάτου του ηθοποιού. 

«Την ώρα της παράστασης, πρέπει να είχε παίξει δύο λεπτά, πολύ λίγο, έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε κάτω, του κάναμε ΚΑΡΠΑ, ήρθε το ασθενοφόρο, έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούσε αυτό το πράγμα να αποφευχθεί. Δυστυχώς...»

Μανώλης Γεωργιάδης: Τι είπε ο σκηνοθέτης

«Ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος έφυγε, ο Μανώλης Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός και ήταν το όνειρό του να παίξει σε μία παράσταση. Ήταν πολύ ταλαντούχος, είχε ζήσει μία δύσκολη ζωή, δεν είχε καταφέρει να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα επαγγελματικά» είπε ο κ. Καλομοιράκης.

«Η σύντροφός μου, μαζί με μία ομάδα παιδιών, θέλησαν να ανεβάσουν ένα έργο που είχα γράψει και υπήρχε ένας μικρός ρόλος που θεώρησε ότι θα ήταν ο κατάλληλος να το κάνει και πράγματι όταν του το πρότεινε, χάρηκε πάρα πολύ» ανέφερε για το πώς αισθάνθηκε ο Μανώλης Γεωργιάδης, όταν έμαθε για τον ρόλο.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, χαρούμενο, πραγματικά η ψυχή της παρέας. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η παράσταση, κάναμε πλάκα στο καμαρίνι, γελούσαμε. Τίποτα δεν είχε προδιαθέσει, αυτό που θα συνέβαινε αργότερα» συμπλήρωσε για το κλίμα πριν την παράσταση.

«Εγώ ήμουν πάνω στο ηλεκτρολόγειο, οπότε έτρεξα γρήγορα για να καλέσω το 166, παράλληλα φώναζαν για το εάν ξέρει κάποιος να κάνει πρώτες βοήθειες. Ήρθε μία κοπέλα, η οποία είναι ναυαγοσώστρια και ήξερε να κάνει, οπότε ανταποκρίθηκε γρήγορα, ανέπνεε δηλαδή. Το ασθενοφόρο, ήρθε γρήγορα, χρησιμοποίησαν και απινιδωτή, αλλά δεν τα κατάφερε» περιέγραψε, βλέποντας τον συνάδελφο και φίλο του να καταρρέει στη σκηνή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA