Μενού
Ο Μανώλης Γεωργιάδης
Ο ερασιτέχνης ηθοποιός, Μανώλης Γεωργιάδης | Facebook - @Μανώλης Γεωργιάδης
  • Α-
  • Α+

Ο Μανώλης Γεωργιάδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, πέθανε ξαφνικά χθες, Δευτέρα (8/4) κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί τα δυσάρεστα νέα με ανάρτησή του στα social media.

Ο Μανώλης Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, συμμετείχε σε παράσταση του Αντώνη Καλομοιράκη στο θέατρο «ΝΟΥΣ» και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της παράστασης.

«Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου» είπε ο κ. Μπιμπίλας για την απώλεια.

Μανώλης Γεωργιάδης: Η ανάρτηση Μπιμπίλα για τον θάνατό του

«Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου.

Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.  

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA