Η Ρένα Κουμιώτη, η οποία ζει το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών, αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, και σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σπουδαία τραγουδίστρια μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στα επείγοντα του νοσοκομείου, πριν από δύο εβδομάδες με εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε από τσιγάρο.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναφέρουν πως η οικογένεια της τραγουδίστριας «ελπίζει σε ένα θαύμα». Σύμφωνα με την Espresso, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ένα τσιγάρο, το οποίο κρατούσε η Ρένα Κουμιώτη στα χέρια της.
- Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιωτόπουλος: Μεταφέρεται με ταξί, συνοδεία περιπολικών
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- «Με πέθανε στη μετακόμιση»: Νέο ξεκίνημα για Αλεξάνδρου - Ελληνίδου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.