Όπως κάθε άνοιξη, έτσι και φέτος επιστρέφει το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος από τις 2 έως τις 10 Απριλίου 2024. Διεξάγεται ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά και για πρώτη φορά φέτος σε Καβάλα και Καστοριά.
Το φετινό πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει 46 μεγάλου μήκους και 11 μικρού μήκους ταινίες, αλλά και εκθέσεις, συναυλίες, ειδικές προβολές και συζητήσεις.
Η ταινία έναρξης (2/4, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με προσκλήσεις) είναι το «Το γύρισμα» της Cédric Kahn και ταινία λήξης (10/4, στον Δαναό με προσκλήσεις) είναι το «Ντααααλί!» του Quentin Dupieux.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.