Το τελευταίο αντίο στη Μάγια Λυμπεροπούλου είπαν φίλοι και συνεργάτες της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Στην πολιτική κηδεία της ηθοποιού παρευρέθηκαν η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Βίκυ Βολιώτη, ο Κώστας Αρζόγλου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης και πολλοί ακόμα συνάδελφοί της, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την Μάγια Λυμπεροπούλου με χειροκρότημα. Η σορός της Μάγιας Λυμπεροπούλου θα αποτεφρώθηκε μετά από επιθυμία της ίδιας στις 3 το μεσημέρι στη Ριτσώνα.
Διαβάστε ακόμη: Μάγια Λυμπεροπούλου: Πέθανε η καταξιωμένη ηθοποιός
Η Μάγια Λυμοπεροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από έμφραγμα, αφήνοντας πιο φτωχό το ελληνικό θέατρο καθώς με την παρουσία της σφράγισε μία ολόκληρη εποχή.



Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή ο πολιτιστικός συντάκτης Γιώργος Σαρηγιάννης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Μάγια Λυμπεροπούλου! 11 Μαρτίου 1940-22 Ιουλίου 2021. Το ελληνικό θέατρο έχασε σήμερα, από έμφραγμα, στις 14.30, μια Μεγάλη -με την ουσιαστική σημασία της λέξης- Ηθοποιό. Μπορεί και τη μεγαλύτερη. Έφυγε, όπως μου είπε η Βίκυ Βολιώτη, μαθήτριά της και ο πιο κοντινός της άνθρωπος, όπως το ήθελε: μόνη, ανεξάρτητη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί, με κάποιους ανθρώπους που της άξιζαν γύρω της», είχε γράψει.
- Βιολάντα: Διαρροή αερίου από διαβρωμένους σωλήνες στο υπέδαφος βλέπουν οι Αρχές
- Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος λίγων ημερών στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Η Μενεξιά του MasterChef έπαιξε με διαφορετικό όνομα στο Ρουκ Ζουκ και το X την περίμενε στη γωνία
- Πραγματογνώμονας για το φονικό τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ανεξήγητη η πορεία του οχήματος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.