Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ήταν ένα μάθημα που πήρα από τη ζωή μου» είπε στον ΣΚΑΙ η Πέμη Ζούνη, αναφερόμενη στη διαμάχη με την πρώην φίλη της.

«Κάποιοι άνθρωποι έσπευσαν να το συζητήσουν και αυτό ήταν επώδυνο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι πρώτη είδηση. Ήταν βάρβαρο, κτηνώδες ανθρωποφαγικό. Ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δεύτερο μάθημα ζωής που πήρε πρόσφατα, έχοντας να αντιμετωπίσει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της Ελεονώρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προέκυψε. Η κόρη της που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο πολιτική και οικονομία της υγείας και δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρία εκεί, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι.

«Τα αντιμετώπισε όλα με πολύ χιούμορ και άνεση. Δεν μπορεί την Τετάρτη να κάνεις μια σοβαρή εγχείριση στο κεφάλι και τη Δευτέρα την επόμενη να πας σούπερ μάρκετ… Το σοβαρό θέμα της υγείας της μου ιεράρχησε τα πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Για πάρα πολλά χρόνια ήταν υπερτιμημένος για μένα ο έρωτας. Καλά ήταν καλά πέρασα. Σου δίνει κίνητρο και έμπνευση αλλά πλέον έχει μπει στη σωστή του θέση. Έχω κάνει ακραία πράγματα για τον έρωτα αλλά δεν αναφέρονται», σημείωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε Ακόμα

Ποιους παλιούς παίκτες του MasterChef θα ξαναβάζαμε μέσα;- Οι συντάκτες του Reader μοιράζουν ποδιές

5 φορές που ο κινηματογράφος έθιξε το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA