Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, όπου και μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδελφό του, Παντελή Παντελίδη.

Η πιο συγκινητική στιγμή της συνέντευξης ήταν χωρίς αμφιβολία ένα ηχητικό απόσπασμα που προβλήθηκε από παλιά ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ θερμά λόγια για τον μικρό του αδελφό:

«Έχω έναν μικρό αδελφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Είναι άξιο αναφοράς πως, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, έμαθε την ύπαρξη αυτού του ηχητικού μόλις πριν από ένα μήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA