Μενού
  • Α-
  • Α+

Γκαράζ 12 θέσεων, πισίνα, γήπεδο τένις, σπίτι επισκεπτών, αχυρώνας και χώρο για security που θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο θα περιλαμβάνει το νέο σπίτι που ετοιμάζει η Κάιλι Τζένερ στην περιοχή Hidden Hills, κοντά στη βίλα που έχει η μαμά της η Κρις Τζένερ.

Όπως αναφέρει το Variety, η Κάιλι Τζένερ είχε αγοράσει πριν ένα χρόνο μια έκταση περίπου 8 εκταρίων έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων και θα χτίσει ένα σπίτι εκεί, χωρίς να διευκρινίζεται να θα το χρησιμοποιεί για να μένει, καθώς πριν ένα χρόνο πάλι, είχε αγοράσει το σπίτι που μένει τώρα στο Holmby Hills έναντι 37 εκατομμυρίων δολαρίων και μάλιστα ενώ το σπίτι είχε αρχική τιμή στα 45 εκατομμύρια δολάρια.

Η δισεκατομμυριούχος Κάιλι ίσως να έχει στο πλάνο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων την αγορά σπιτιών  σε χαμηλότερη τιμή και την επένδυση σε αυτά ώστε να τα πουλήσει ξανά σε πολύ μεγαλύτερη τιμή που θα της αποφέρει ένα αντίστοιχο κέρδος. Άλλωστε, η Κάιλι είχε αγοράσει και μια τρίτη έκταση στο Palm Springs όπου πέρασε την καραντίνα του περασμένου έτους με τον σύζυγό της Τράβις Σκοτ και την κόρη τους Στόρμι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA