Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκίνηση και περηφάνια για την Μεξικανή Άντρεα Μέθα στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood της Φλόριντα, όπου διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής ο διαγωνισμός Μις Υφήλιος 2021, με ένα χρόνο καθυστέρηση, καθώς είχε αναβληθεί πριν ένα χρόνο λόγω της πανδημίας. Η 26χρονη από την πόλη Τσιουάουα του Μεξικό που είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας, στέφθηκε Μις Υφήλιος από τα χέρια της Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότιο Αφρική που είχε πάρει τον τίτλο το 2019.

Η Άντρεα Μέθα βγήκε πρώτη στον 69ο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, αφήνοντας πίσω της 73 διαγωνιζόμενες, με τη Μις Βραζιλία Τζούλια Γκάμα να βγαίνει αναπληρωματική και τη Μις Περού Γιανίκ Μασέτα ντελ Καστίγιο να έρχεται τρίτη.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάρον Στόουν περιγράφει τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο: Ο εγκέφαλος μου μάτωνε για μέρες, ένιωσα να πηγαίνω προς το φως

Η Μέθα έχει σπουδάσει μηχανικός λογισμικών, ασχολείται όμως με το μόντελινγκ και το make-up, ενώ έχει και ακτιβιστική δράση, καθώς ανήκει σε οργανισμό που μάχεται για την ισότητα των δύο φύλων. 

Η εμφάνιση της επί σκηνής με μαγιό και με ένα κόκκινο φόρεμα κέρδισαν τους κριτές, όμως τα λόγια της είχαν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

«Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό το να βγω Μις Υφήλιος και ελπίζω να υπηρετήσω τον κόσμο με το να υπερασπίζομαι την ισότητα στα χρόνια που θα έρθουν. Ζούμε σε μια κοινωνία που όλο και περισσότερα είναι παραπάνω από προηγμένα και όπως προοδεύουμε ως κοινωνία, εξελίσσονται και τα στερεότυπα. Σήμερα, η ομορφιά δεν είναι μόνο το πώς φαινόμαστε. Για μένα η ομορφιά λάμπει όχι μόνο στο πνεύμα μας, αλλά στην καρδιά μας και στον τρόπο που εκφράζουμε τον εαυτό μας. Μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν έχεις αξία».

https://www.youtube.com/watch?v=dRuM6-1e6so
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA