Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν Χριστούγεννα του 2017, όταν ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, κατά την επιστροφή του στο σπίτι, συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων και μετά από πολλά χειρουργεία, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα προκειμένου η κατάσταση της υγείας του να βελτιωθεί, όσο γίνεται δυνατό.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία μαζί με τον γιο τους, στηρίζουν τον παρουσιαστή όλο αυτό το διάστημα. Κατά καιρούς, η Εβελίνα Βαρσάμη ενημερώνει, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, την κατάστασή της υγείας του, προκαλώντας πολλές φορές συγκίνηση. Με μία ακόμη ανάρτηση, προ ολίγων ωρών, μίλησε για τον απολογισμό του τροχαίου ατυχήματος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που εξακολουθεί να είναι μαχητής.

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Σοβαρός τραυματισμός στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σκορσέζε

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017. Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνωσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι, ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, οροθεραπείες και λογοθεραπευτές. Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’ αυτό Σ’ΑΓΑΠΩ!».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1614568655411010%26id%3D100005736737798&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA