Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μια ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με το Killers Of The Flower Moon να είναι η πρώτη κινηματογραφίκη συνεργασία της τριανδρίας που συμπληρώνει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 19 Απριλίου στην Οκλαχόμα, το μέρος όπου εκτυλίχθηκε και η πραγματική ιστορία, όμως ίσως χρειαστεί να καθυστερήσουν λίγο παραπάνω να τελειώσουν, μιας και ο βετεράνος ηθοποιός τραυματίστηκε στο πόδι.

«Έτσι συμβαίνει με τους ηλικιωμένους» ανέφερε χαριτολογώντας στο Indiewire ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο καθώς περιέγραψε τον τραυματισμό του που είναι έντονος, αλλά δε θα αποτελέσει μεγάλη τροχοπέδη για τα γυρίσματα, αφού ο ρόλος του δεν απαιτεί μεγάλη σωματική καταπόνηση.

Διαβάστε ακόμη: Killers of the Flower Moon: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Σκορτσέζε

«Με κάποιο τρόπο διέλυσα τον τετρακέφαλο μου. Πρέπει να πάτησα περίεργα σε κάτι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσω. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, πρέπει να το φροντίσω. Συμβαίνει όταν είσαι γέρος, πρέπει να είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε. Ευτυχώς αυτό είναι διαχειρίσιμο. Αυτό που κάνω στο Killers of The Flower Moon είναι επί της ουσίας ένας... καθιστικός ρόλος, οπότε δε χρειάζεται να κινούμαι πολύ. Θα το διαχειριστούμε. Απλώς πρέπει να κάνω μια θεραπεία και να το διατηρώ σε μια συγκεκριμένη στάση για να θεραπευτεί».

Σε κάθε περίπτωση, ο τραυματισμός του θα πάει μόνο μερικές ημέρες πίσω τα δικά του γυρίσματα, χωρίς να επηρεάζεται ο προγραμματισμός σε υπερβολικό βαθμό.

Το Killers of The Flower Moon είναι μια βιογραφική ταινία που επικεντρώνεται στις κατά συρροήν δολοφονίες Ιθαγενών στην περιοχή τη δεκαετία του '20 και του '30 και προβλέπεται να κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV την άνοιξη του 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA