Μενού
  • Α-
  • Α+

Γάμος στα... κρυφά για την Αριάνα Γκράντε και τον Ντάλτον Γκόμεζ, οι οποίοι παντρεύτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση. Το ευχάριστο γεγονός δημοσιοποίησε το TMZ που εξασφάλισε πληροφορίες από πρόσωπο που έδωσε το παρών στη σεμνή τελετή που έγινε στο σπίτι της Γκράντε στην Καλιφόρνια.

Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση χρόνο όταν η τραγουδίστρια αγόρασε ένα σπίτι από την Έλεν Ντετζένερις και ο Γκόμεζ συμμετείχε στην αγοραπωλησία ως μεσίτης.  Η 27χρονη popstar και ο 25χρονος μεσίτης έγιναν ζευγάρι και μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους με μια ανάρτηση στο Instagram, ενώ είχε ακολουθήσει και η έγκριση της μαμάς της Γκράντε.

Διαβάστε ακόμη: Scarlett Johansson: Την μπουγέλωσε με μπογιά ο σύζυγός της στα MTV Awards

Η μικρή τελετή έγινε σε αυτό το σπίτι στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, περιοχή όπου ζουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και η Όπρα Γουίνφρεϊ. Στην εκδήλωση βρέθηκαν λιγότερο από 20 άτομα και σύμφωνα με αυτά που αναφέρει το TMZ, μάλλον αυτός ο γάμος ήταν μια αυθόρμητη απόφαση και δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει κι άλλη τελετή, πιο ανοιχτή σε κόσμο, πάντοτε κορονοϊού επιτρέποντος.

Υπενθυμίζεται ότι η Αριάνα Γκράντε είχε βρεθεί κοντά στον γάμο και το 2018, όταν είχε αρραβωνιαστεί με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον, όμως ο θάνατος ενός πρώην συντρόφου της, έφερε τον χωρισμό σε αυτή της τη σχέση.

https://www.instagram.com/p/CNNylVVFmrG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA