Μενού
  • Α-
  • Α+

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV Awards και παρά τη συνεχιζόμενη πανδημία, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από την βραδιά. Η Σκάρλετ Τζοχάνσον αποδέχθηκε το βραβείο Generation για τον εορτασμό της συνεισφοράς της στην βιομηχανία του κινηματογράφου, όμως ο σύζυγός της, της ετοίμασε μια απίστευτη φάρσα!

Η ηθοποιός του Black Widow, 36 ετών, αποδέχθηκε την τιμή του Generation Award στα MTV Movie & TV Awards την Κυριακή, προς εορτασμό της σχεδόν τριών δεκαετιών καριέρας της στη βιομηχανία του κινηματογράφου. 

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Σοβαρός τραυματισμός στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σκορσέζε

Στη μέση της ομιλίας αποδοχής της Τζοχάνσον, ο Τζοστ, 38 ετών, διέκοψε ρίχνοντας πράσινη λάσπη στο κεφάλι της - μια φάρσα που έγινε γνωστή από τα βραβεία Nickelodeon.

«Αυτό το βραβείο έγινε πραγματικότητα από όλους εσάς», λέει στους θαυμαστές της, ενώ εμφανίστηκε διαδικτυακά από το σπίτι, «και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για μένα». Η Τζοχάνσον άρχισε να παρουσιάζει ένα κλιπ από το Black Widow όταν η πράσινη λάσπη έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι της.

Η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει, ενώ ο Τζοστ με ένα χαμόγελο λέει: «MTV! Λερωθήκατε!». Τότε η Τζοχάνσον του είπε ότι δεν είναι η σωστή τελετή και «Αυτό είναι από το Nickelodeon!».

«Λυπάμαι πολύ», λέει ο αστέρας του Saturday Night Live, ο οποίος παντρεύτηκε με την Τζοχάνσον τον Οκτώβριο. «Θα σου φέρω μια πετσέτα...Σ' αγαπώ».

https://www.youtube.com/watch?v=LER70aFi2nQ

Πηγή: jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA