Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώην διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που χώρισε το 2016 όταν η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία και η δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, καλά κρατεί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτό θα είναι το πιο ακριβό διαζύγιο στο Χόλιγουντ, αν δεν βρεθεί σύντομα μια κοινή λύση, για τα έξι παιδιά και την κηδεμονία τους

Διαβάστε ακόμη: Bill Gates: Τι απαντά η Κινέζα μεταφράστρια που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου

Σύμφωνα με το US Weekly, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο γιος τους Μάντοξ, κατέθεσε πρόσφατα στο δικαστήριο κατά του πατέρα του. Ο Μπραντ Πιτ, από την πλευρά του, πιστεύει ότι η πρώην γυναίκα του, χρησιμοποιεί τα παιδιά εις βάρος του για να έχει ένα πολύ ευνοϊκό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πάρει τα παιδιά από το Λος Άντζελες χωρίς την έγκριση ή τη γνώση του.

Όσον αφορά την Αντζελίνα Τζολί, «σχετίζεται πολύ στενά με λίγα πρόσωπα που όμως την υποστηρίζουν και την βοηθούν, όπως είναι ο αδελφός της Τζέιμς Χέβεν, σε μεγάλο βαθμό το προσωπικό της, και ένας μικρός αριθμός αξιόπιστων φίλων», προσθέτει πηγή του περιβάλλοντός. «Εκείνη και η Έλεν Πομπέο είναι πολύ καλές φίλες και ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας συνδέθηκαν ακόμα περισσότερο μαζί με τα παιδιά τους».

Παρά το γεγονός ότι το διαζύγιο ήταν πολύ σκληρό για εκείνη, συναισθηματικά και οικονομικά, η ηθοποιός έχει βρει τρόπους να το αντιμετωπίσει και αισθάνεται δυνατή με τον εαυτό της. Αν και μόνη, «δεν θέλει αυτή την στιγμή να δεσμευτεί με κάποιον μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της», αναφέρει πηγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA