Μενού
  • Α-
  • Α+

Από ένα σημείο και μετά, στη σειρά Friends ήταν πολύ δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στον χαρακτήρα του ηθοποιού και στον ρόλο που υποδυόταν. Κι όπως φάνηκε στην πορεία του χρόνου κι από δηλώσεις των πρωταγωνιστών, οι σεναριογράφοι είχαν αρχίσει να βάζουν στοιχεία της πραγματικότητας στη μυθοπλασία τους. Ο έρωτας του Ρος και της Ρέιτσελ δεν ήταν βέβαια πραγματικός όταν γράφτηκε, αλλά ακολούθησε την αντίστροφη πορεία και η τέχνη επηρέασε τη ζωή. Η Jennifer Aniston και ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν στο reunion ότι στις πρώτες σεζόν είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Στη σειρά Φιλαράκια ο Ρος είναι ερωτευμένος από την πρώτη στιγμή με τη Ρέιτσελ. Εκείνη μαθαίνει για τα αισθήματα του στο τέλος της πρώτης σεζόν και στα μισά της δεύτερης γίνονται ζευγάρι. Στα μέσα της τρίτης χωρίζουν και από κει και μετά υπάρχει ένα συναισθηματικό μπρος πίσω, επέρχεται ένα κενό 3 σεζόν στις οποίες δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσα τους, για να έρθει η εγκυμοσύνη της και σταδιακά να φτάσουμε στην τελευταία σεζόν όπου κατέληξαν μαζί. 

Διαβάστε ακόμη: Friends: Η «παράξενη» ομιλία του Matthew Perry και τα προβλήματα εξάρτησης που είχε στα 10 χρόνια της σειράς

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ εξήγησαν σε σχετική ερώτηση του Τζέιμς Κόρντεν, που παρουσίασε το reunion στο HBO, ότι από ένα σημείο κι έπειτα άρχισαν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως ποτέ δε συγχρονίστηκαν. Πότε θα ήταν ο Σουίμερ σε σχέση, πότε η Άνιστον, μέχρι που μπήκε στη μέση ο Μπραντ Πιτ.

«Την πρώτη σεζόν είχα ερωτευτεί τρελά τη Τζεν. Για ένα διάστημα και οι δύο ερωτευόμασταν, όμως ήταν σαν δύο πλοία που απλά περνάνε. Ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια. Στα γυρίσματα ήμασταν αγκαλιά στους καναπέδες, πώς θα μπορούσε κάποιος να μην καταλάβει ότι είχαμε ερωτευτεί;» είπε ο Σουίμερ για να ακούσει τον ΛεΜπλανκ να σχολιάζει για πλάκα «χαζομάρες». 

«Ήταν αμοιβαίο. Πριν το επεισόδιο που φιληθήκαμε, συζητούσαμε και λέγαμε ότι θα ήταν κάπως να φιλιόμαστε για πρώτη φορά σε πρόγραμμα εθνικής εμβέλειας. Όμως διοχετεύαμε όλη την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον στους χαρακτήρες μας» περιέγραψε η Άνιστον. Η Κόρτνι Κοξ σχολίασε πως ίσως ήταν καλύτερα που δεν έγινε, γιατί αν χώριζαν στη διάρκεια της σειράς, μετά ίσως έχαναν τη χημεία τους και δε θα βλέπαμε τον τόσο αληθινό τρόπο που οδηγήθηκαν ο Ρος κι η Ρέιτσελ στο πρώτο τους φιλί.

Και τώρα τίθεται το ερώτημα: η Άνιστον είναι ελεύθερη εδώ και δύο χρόνια, ο Σουίμερ χώρισε το 2017 από τη Ζόε Μπάκμαν, μήπως ήρθε η ώρα να δούμε το ζευγάρι που περιμέναμε για 25 χρόνια;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA