Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια εποχή που το ρετούς στις γυναίκες παραμονεύει συνεχώς, η Κέιτ Γουίνσλετ αποτέλεσε την εξαίρεση. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO, Mare of Easttown, παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ερωτική σκηνή που είχε στο τελευταίο επεισόδιο, την οποία ο σκηνοθέτης ήθελε να επεξεργαστεί, θεωρώντας πως το σώμα της δεν την κολακεύε για το πλάνο.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Γουίνσλετ : «Γνωρίζω τουλάχιστον 4 ηθοποιούς που κρύβουν την σεξουαλικότητά τους»

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης, Κρεγκ Ζόμπελ, είχε προβληματιστεί με την εικόνα του σώματος της, κάτι που τον έκανε να σκέφτεται το ρετούς, ωστόσο η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν κατηγορηματική και του δήλωσε να «μην τολμήσει να την αλλάξει». Να σημειωθεί πως η ηθοποιός τα έβαλε και με την παραγωγή, γυρίζοντας πίσω δύο φορές τις προωθητικές αφίσες που είχαν υποστεί υπερβολική επεξεργασία. 

Παράλληλα, η ηθοποιός που είναι πλέον 45 ετών, παραδέχτηκε πως οι μέρες που θα γδύνεται σε σκηνές είναι μετρημένες. «Δεν είμαι και τόσο άνετη να το κάνω πια. Βασικά δεν είναι και θέμα ηλικίας. Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα λένε "άντε πάλι αυτή”».

Το trailer της σειράς:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA