Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε, χθες, στην Αθήνα, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, και στο αεροδρόμιο τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη από τους θαυμαστές του, οι οποίοι πανηγυρίζαν με συνθήματα από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ τραγουδούσαν και μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή. Μάλιστα, στο Facebook, το φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου έκανε live κατά την άφιξη του τραγουδιστή, και πάνω  2,5 χιλιάδες θεατές συνδέθηκαν ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor αποχώρηση: Υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη, την «έδωσε» η Μαριαλένα

Στην εκπομπή Ευτυχείτε σχολιάστηκε η επιστροφή του Τριαντάφυλλου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει χαρακτηριστικά: «Συνεχίζεται, αρχικά, το δόγμα Ατζούν, δηλαδή σιδηροδέσμιοι όσοι αποχωρούν που είναι λες και έρχονται στα κελιά της Αθήνας και ο Τριαντάφυλλος ήταν ο μόνος που τους έβαλε στοπ. Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να δημιουργήσει όλους αυτούς τους κραδασμούς δημοτικότητας, οπότε έχει την αγάπη του κόσμου. Έχουν περάσει 45 χρόνια από τότε που ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε πει "στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει" και βλέπουμε ότι, τελικά, μετά από 50 χρόνια «στα αεροδρόμια η Ελλάδα αναστενάζει». 

Δεν είναι ευθύνη ούτε του Τριαντάφυλλου ούτε του Τζέιμς ούτε της παραγωγής, είναι ευθύνη της τηλεόρασης. Πώς αντιλαμβάνεται τον τηλεθεατή. Πώς του το πασάρει και πως του δημιουργεί μια σειρά ινδάλματα για να μπορεί να περνάει αυτά που θέλει να περάσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA