Μενού
  • Α-
  • Α+

Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, είχε εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχοντας κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας έδωσε τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση, μετά την Καρολίνα Καλύβα. Ο Σάκης Κατσούλης, μάλιστα, δήλωσε στην κάμερα του Survivor για τη νίκη της Μαριαλένας: «Πώς τους πετσόκοψε έτσι το κορίτσι μου; Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Μαριαλενάκι; Ήταν η ώρα της, να πατήσει πόδι, να σηκώσει πόδι. Χθες εγώ, σήμερα αυτή, έτσι πρέπει να το πάμε αλλιώς θα είμαστε υποψήφιοι και νομίζω δεν είναι δίκαιο».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σάκης και Μαριαλένα εξαπολύουν βέλη στην Ελένη - Την κατηγορούν ότι παίζει σε διπλό ταμπλό

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδειξε ως δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, για την οποία δήλωσε: «Η Ελένη με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ από τον καθένα εδώ πέρα. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται το όνομα Ελένη και η Ελένη δεν παίρνει θέση, δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα όπως πρέπει να τα ξεκαθαρίσει και αφήνει να αιωρούνται πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά για εμένα», είπε η Μαριαλένα.

Η Ελένη, με τη σειρά, της δήλωσε πως ήταν σίγουρη για την υποψηφιότητα. «Από τη στιγμή που ξεκίνησε να γίνεται τόσο μεγάλη αναφορά στο όνομα μου, τόσο μεγάλο θέμα για πράγματα που δεν υπήρχαν, ήμουν σίγουρη ότι κάτι ετοιμαζόταν και το είχα πει. Τώρα, το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη, νομίζω έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα, ένα-ένα, τόσες φορές. Ξέρω ότι μέσα μου είμαι πολύ καλά. Δεν φοβάμαι τίποτα και δεν έχω κρύψει τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA