Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στους θαυμαστές της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram την Πέμπτη, στέλνοντας το πρώτο της μήνυμα μετά τη συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεσή της στο δικαστήριο, με την οποία ζήτησε να τερματιστεί η κηδεμονία από τον πατέρα της.

Διαβάστε ακόμηBritney Spears: Κατέθεσε στο δικαστήριο για την υπόθεση κηδεμονίας - «Αξίζω να έχω μια ζωή»

Στην ανάρτησή της, η ποπ σταρ γράφει:

«Παιδιά, θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι και, όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις μου, η ζωή μου μοιάζει να είναι αρκετά καταπληκτική.

Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε όλοι!!!! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη ήταν μια μέρα, όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

Το αναφέρω αυτό γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς ξέρετε πραγματικά τώρα ότι δεν είναι!

Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά ειλικρινά ποιος δεν θέλει να έχει λίγο “φως” στον λογαριασμό του στο Instagram !!!!

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι το να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει πραγματικά με βοήθησε. Γι’ αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το απόσπασμα σήμερα γιατί αν ζεις μια κόλαση… Νιώθω ότι το Instagram με βοήθησε να μοιραστώ την εμπειρία μου, την παρουσία μου, την ύπαρξή μου. Και απλώς να αισθάνομαι ότι έχω και εγώ σημασία, παρά τα όσα περνούσα και ξέρετε έπιασε. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια».

https://www.instagram.com/p/CQhP9A7gIzE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Της έδιναν μέχρι και λίθιο για να την ελέγχουν

Ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, διατηρούσε τον έλεγχο και της περιουσίας της, χωρίς να μπορεί εκείνη να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της, ενώ η καθημερινότητά της είναι μια κόλαση, αφού όπως εξήγησε, της απαγορεύουν να συναντήσει φίλους που ζουν μόλις λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι της, ενώ ο σύντροφός της δεν μπορεί να την πάρει με το αυτοκίνητό του. Η Britney Spears αποκάλυψε κι άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι δεν είχε τον έλεγχο του σώματός της, της υγείας της, των γιατρών που την παρακολουθούσαν. Της χορηγούσαν ψυχοφάρμακα, όπως λίθιο, παρά τη θέλησή της.

«Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους» είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της. «Είναι ενοχλητικό και αποθαρρυντικό αυτό που έχω περάσει. Ο μπαμπάς μου και όποιος εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου και του μανατζέρ μου, θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Έχω πει στον κόσμο ότι είμαι χαρούμενη και εντάξει. Eίπα ψέματα. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο θυμωμένη και έχω κατάθλιψη. Δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Britney Spears.

Η καμπάνια «#FreeBritney»

Όμως δεν πίστευαν όλοι πως η κηδεμονία ήταν κάτι καλό για την τραγουδίστρια. Κάποιοι φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πίστευαν ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να ελέγχεται η ποπ σταρ και χειραγωγήθηκε για να ωθηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Μία ομάδα φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημιούργησε το 2009 την καμπάνια «#FreeBritney» σαν απάντηση στην κηδεμονία, στην οποία συμμετείχαν και διάσημοι όπως ο Ταρίν Μάνινγκ και η Μάιλι Σάιρους.

Ωστόσο παρότι αρκετοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κηδεμονία, ο μάνατζερ της Σπίαρς, Λάρι Ράντολφ ανέφερε πως «η κηδεμονία δεν είναι φυλακή. Βοηθάει τη Μπρίτνεϊ να πάρει επιχειρηματικές αποφάσεις και να διαχειριστεί τη ζωή της με τρόπους τους οποίους δεν μπορεί αυτή τη στιγμή από μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Bussines Insider. Παρ' όλη την επιβολή της κηδεμονίας πάντως η καριέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς παρέμεινε σε ανοδική πορεία καθώς εξέδιδε καινούργιο άλμπουμ κάθε δύο με τρία χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA